Quick Expediții

FTL | LTL | Freight Forwarding | Fulfillment Services

Quick Expediții este o societate comercială de transport cu capital integral privat, specializată în transportul intern și internațional de mărfuri. În vederea oferirii unor servicii prompte și eficiente clienților noștri, putem deplasa atât mijloacele proprii de transport cât și pe cele ale partenerilor noștri, în locurile indicate pentru a prelua marfa din diferite zone ale Europei dar și din afara ei. Vă oferim servicii profesionale de transport cu acoperire pe toate domeniile logistice la prețuri competitive și cu un grad calitativ ridicat.

Metoda Quick

Profil

Echipa noastră vă oferă:

  • Servicii de import şi export în regim de grupaj (LTL) în toată EUROPA
  • Servicii de import și export în regim de expediții complete (FTL)
  • Expediţii express/urgente cu sprintere, camionete și camioane

Ce facem

Oferim servicii regulate de transport intern și internațional în și din Europa, operam cu succes peste 100 de transporturi săptămânal, și gestionăm fiecare aspect legat de  buna desfășurare a transporturilor, de la preluarea comenzii până la livrarea către destinatar.

Scopul nostru

Quick Expediții organizează și administrează transporturi regulate interne și internaționale în toată Europa, oferind clienților săi soluții menite să ajute în dezvoltarea afacerii prin optimizarea de costuri și timpi de tranzit. O marfă ajunsă la timp în condiții excelente = parteneri fericiți, economie de timp și bani.

Cifrele noastre

Compania noastră funcționează în baza unei echipe dinamice și flexibile de oameni tineri, bine pregătiți și experimentați, în contact permanent cu partenerii săi și gata oricând de a soluționa necesitățile de transport ale acestora.
1
Livrări de succes
1 %
Așteptări împlinite
1
Ani experiență