Transport maritim LCL / FCL

Quick Expediții are o echipă experimentată care se ocupă de mai bine de 9 ani de transportul logistic maritim, rutier și aerian. Transportul maritim de marfă îți permite să transporți o cantitate mai mare de bunuri la un preț mai mic comparativ cu celelalte tipuri de transport.

Servicii oferite

transport maritim

Transport maritim

Soluții de transport naval indiferent de portul de încărcare sau descărcare. Transport economic în containere încărcate complet sau parțial, rentabil pentru expedieri intercontinentale.

Modul nostru de lucru

Primim solicitarea ta

Ești client și ai o solicitare, echipa noastră te va contacta pentru a afla cât mai multe detalii despre transportul pe care urmează să îl ofertăm. Informațiile corecte ne vor ajuta să iți oferim cel mai bun preț/timp de tranzit și suport.

Găsim soluția optimă

După acceptarea ofertei, vom recapitula și vom valida informațiile furnizate, printr-o comandă de transport care va conține termenii și condițiile detaliate în ofertă și care va constitui baza legală în efectuarea acestuia.

Te ținem la curent

Monitorizăm statusul transportului de la preluare și până la livrare. Finalizarea transportului se va face în baza documentelor confirmate la destinatar, puse la dispoziția clientului în format electronic și fizic prin curierat rapid.

Livrare rapidă prin parteneri

Spații de depozitare

Pick & Pack

Rețea de parteneri extinsă

Facilităm livrarea comenzilor tale

Integrați cu API