Transport aerian de marfă

Quick Expediții este partenerul ideal pentru expedițiile aeriene. Transportul aerian este soluția ideală pentru cei care trebuie să transporte mărfuri pe distanțe lungi și într-un timp scurt.

Servicii oferite

Transport aerian de marfă

Găsim soluții flexibile și complete, indiferent de tipul de marfă transportat. Gestionăm noi formalitățile vamale de import / export.
transport aerian de marfa

Procesul nostru

De la preluare la destinație

Quick Expediții vă oferă servicii de transport aerian de marfa internațional, către cele mai importante aeroporturi din lume. La Quick Expediții, veți găsi soluții flexibile și complete, indiferent de tipul de marfă transportată.

Găsim soluția optimă

Echipa noastră vă poate sfătui cu privire la condițiile-cadru, precum taxele vamale specifice fiecărei țări, asigurările de marfă pe parcursul transportului aerian, întocmirea documentelor importante, certificatele de circulație a mărfurilor și certificatele de origine.

Te ținem la curent

Monitorizăm statusul transportului de la preluare și până la livrare. Finalizarea transportului se va face în baza documentelor confirmate la destinatar, puse la dispoziția clientului în format electronic și fizic prin curierat rapid.

Livrare rapidă prin parteneri

Spații de depozitare

Pick & Pack

Rețea de parteneri extinsă

Facilităm livrarea comenzilor tale

Integrați cu API