Transport rutier LTL / FTL

Quick Expediții oferă servicii de transport paletizat de marfă, adaptate cerințelor Dvs., indiferent de volumul de transport, atât în țară cât și internațional (import/export).

Vă oferim flexibilitate în satisfacerea nevoilor de transport, punând la dispoziție soluții multiple pentru încărcarea/descărcarea paleților, rapid și la prețuri avantajoase.

Servicii oferite

Transport rutier

Oferim asistență pe toata durata transportului, la prețuri competitive, cu livrare oriunde în lume. Livrare directă și sigură cu opțiunea preluării din mai multe locații.
transport rutier

Modul nostru de lucru

Primim solicitarea ta

Ești client și ai o solicitare, echipa noastră te va contacta pentru a afla cât mai multe detalii despre transportul pe care urmează să îl ofertăm. Informațiile corecte ne vor ajuta să iți oferim cel mai bun preț/timp de tranzit și suport.

Găsim soluția optimă

După acceptarea ofertei, vom recapitula și vom valida informațiile furnizate, printr-o comandă de transport care va conține termenii și condițiile detaliate în ofertă și care va constitui baza legală în efectuarea acestuia.

Te ținem la curent

Monitorizăm statusul transportului de la preluare și până la livrare. Finalizarea transportului se va face în baza documentelor confirmate la destinatar, puse la dispoziția clientului în format electronic și fizic prin curierat rapid.

Livrare rapidă prin parteneri

Spații de depozitare

Pick & Pack

Rețea de parteneri extinsă

Facilităm livrarea comenzilor tale

Integrați cu API